Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 03. 2013. 22:57 >> 22:48

KRIZA LACIA

Seria A: Roma lako do pobjede

Roma je lako izašla na kraj sa Parmom na "Olimpiku", slavila sa 2:0 i uhvatila priključak sa ekipama koje se bore za Evropu. Njen gradski rival Lacio poražen je u Torinu sa 1:0.

Trijumf Rimljana najavio je Erik Lamel. Argentinac je odlično reagovao poslije centaršuta De Rosija i volej udarcem poslao loptu u mrežu - 1:0.

Parma se nekako držala do 70 minuta, kada je kapiten Rimljana Frančesko Toti iz slobodnog udarca, duplirao prednost svog tima i postavio konačnih 2:0.

Kod Lacija je dijametralno suprotna situacija. Nebesko-plavi polako posustaju u borbi za Ligu šampiona. Bolji od ekipe Vladimira Petkovića bio je Torino sa 1:0, i tako došao do zlatna vrijednih bodova u borbi za opstanak. Junak "bikova" bio je Žonatas, koji je pogodio osam minuta prije kraja. Lacio, kojem je ovo bio treći uzastopni poraz, od 15 minuta je igrao sa igračem manje, zbog isključenja Cijanija.

Meč između Sampdorije i Intera je odložen zbog natopljenog terena u Đenovi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније