Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 03. 2013. 12:36 >> 12:26
2

ZADOVOLJAN PORTUGALCIMA

Mijatović: Nadam se da će Murinjo i Ronaldo ostati u Madridu

Nekadašnji sportski direktor madridskog Reala i fudbalska legenda Predrag Mijatović zadovoljan je učinkom trenera Žoze Murinja i Kristijana Ronalda i izrazio je nadu da će oba Portugalca ostati još dugo na „Santjago Benrabeu“.

Mijatović je za španski list „Marca“ izjavio da se nada da će obojica ostati u Madridu do kraja ugovora, ali da će odluke biti donešene u dogovoru sa klubom.

„Ronaldo je prva zvijezda ekipe i njegov doprinos rezultatima Reala je ogroman. Što se Murinja tiče, on je jedan od najboljih trenera današnjice, nadam se da će i poslije ljeta voditi tim sa klupe“, rekao je Mijatović.

Posljednji dueli sa Barselonom ohrabrili su legendu Reala, i kako on kaže, dokazali da mogu ravnopravno da se nose sa Mesijem i njegovim saigračima.

„Zadovoljan sam odnosom ekipe u duelima sa Kataloncima, protiv kojih nije lako igrati. Dokazali smo da možemo da se nosimo sa njima bez ikakvih problema. Barselona je i dalje veliki tim, ali mi možemo da se pohvalimo statistikom iz prethodnih mečeva“, rekao je Mijatović.

On takođe vjeruje da Real može da uradi mnogo u Ligi šampiona, gdje ga u četvrtini finala dvomeč sa Galatasarajem.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније