Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 03. 2013. 13:04 >> 13:14

HVALI LEGENDU

Ibrahimović: Bekam pravo pojačanje

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da Dejvid Bekam igra sjajno i da je njegov dolazak u klub pravi potez.

,,Mislim da su sada ućutali svi oni koji su govorli da Dejvid više nema šta da pokaže. Taj čovjek na terenu izgleda kao 25-godišnjak. Centralni vezni je pozicija u timu za koju je potrebno najviše energije. Pokazao je da nije samo najbolji u dodavanju, već i da može da bude jak u duelima i trči svih 90 minuta'', rekao je Ibrahimović.


Šveđanin je dodao da očekuje da 37-godišnji Bekam u nastavku sezone pomogne ekipi, posebno u četvrtfinalnom dvomeču Lige šampiona protiv Barselone.

,,Bekam će nam koristiti u Ligi šampiona. Ne samo na terenu, već i van njega. On ima veliko iskustvo igranja u tom takmičenju'', rekao je Ibrahimović.

Englez je u zimskom prelaznom roku stigao u PSŽ iz Los Anđeles Galaksija, a u dresu Parižana do sada je odigrao pet utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније