Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 08. 2014. 17:17   >>  17:16 1

OČEKUJE ZAPAŽENIJU ULOGU

Jovetić: Srećan sam što sam ostao

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić izjavio da je srećan što je ostao u Sitiju i da očekuje da će ove sezone imati zapaženiju ulogu u timu sa "Etihada".

Jovetić se ovoga ljeta dovodio u vezu sa raznim evropskim klubovima, a najzainteresovaniji za njegove usluge bili su Juventus i Inter.

“Srećan sam što sam ostao u klubu. Znam da ću biti važan igrač Sitija ove sezone i zadovoljan sam što sam dio ovog tima. Imamo odličan tim, ali i zdravu konkurenciju: Edina Džeka, Serhija Aguera i Alvara Negreda. Moramo da damo sve od sebe, a igraće onaj koji je najbolji u datom momentu. Drago mi je i što sam bio starter protiv Njukasla. Igrali smo dobro i uradili sjajan posao. Jedva čekam meč sa Liverpulom“,  kazao je Jovetić, kojeg su prošle godine mučile povrede, pa je samo dva puta igrao od prvog minuta za Siti.

“Ne želim da pričam o prošloj sezoni. Zanima me samo budućnost“,  podvukao je naš as, a prenosi Skaj Sport.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније