Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 08. 2014. 21:36   >>  21:35

U SKLOPU TRANSFERA DESTRA

Tores ponuđen Romi

Fudbaler Čelsija Fernando Tores možda će karijeru nastaviti u Rimu, pošto je londonski klub voljan da ga pošalje tamo na pozajmicu kao dio transfera napadača Rome Matije Destra.

Popularni „El Ninjo" je postigao 45 golova na 172 utakmice u dresu Čelsija, ali to nije zadovoljilo navijače „plavaca" pošto je u januaru 2011. godine plaćen 58 miliona eura, pa je već duže vrijeme na izlaznim vratima Stamford Bridža.

Sada čelnici prošle sezone trećeplasiranog kluba Premijer lige traže kompromisno rješenje sa Romom, od koje žele da kupe Destra, a u suprotnom smjeru bi kao dio transfera da pošalju Toresa na godinu.

Kako javljaju britanski mediji, prelazak 30-godišnjeg napadača u „vječni grad" zavisi od toga koliki je dio 225.000 eura visoke sedmične plate Čelsi i dalje voljan da plaća Špancu pošto Roma sigurno ne može toliko novca da priušti.

Destro je prošle sezone na 20 utakmica Serije A postigao 13 golova i trenutna vrijednog mu je procjenjena na oko 17 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније