Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 08. 2014. 22:07 >> 22:09

KVALIFIKACIJE ZA LE

Ispali Rostov i Hajduk, ubjedljiva Rijeka

Crnogorski trener Miodrag Grof Božović i njegov Rostov eliminisani od Trabzonspora nakon 0:0 u revanšu, pošto je turski tim slavio u prvom meču 2:0. Hajduk nije uspio da postigne gol protiv Dnjepra (0:0, prvi meč 2:1 za Ukrajince), pa je i on završio evropsku odiseju. Na drugoj strani, Rijeka nastavlja da oduševljava, pošto je razbila Šeriš sa 3:0 i prošla u grupnu fazu.

Hajduk je u Splitu, na krcatom Poljudu, odigrao 0:0 s Dnjeprom, pa je ukrajinski tim, koji je prije sedam dana slavio sa 2:1 prošao dalje.

Drugi hrvatski predstavnik, Rijeka, ubjedljivo je slavio u Tiraspolu protiv Šerifa 3:0 i sa ukupnih 4:0 prošao u grupnoj fazu LE.

Lion je golom Ferija minimalno pobijedio u Rumuniji Astru, ali su domaći prošli zbog gola u gostima  (slavili 2:1 prije sedam dana na “Žerlanu”)

PSV je još jednom bio bolji od bjeloruskog Soligorska, ovaj put  2:0. Blistao je Memfis Depaj sa dva gola – u 89. I 90. minutu.  

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније