Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 03. 2013. 18:45 >> 18:35

OPTIMISTA

Malaga može u LŠ naredne sezone?

Generalni menadžer fudbalskog kluba Malaga Visente Kasado rekao je da je optimista što se tiče igranja Andalužana sljedeće godine u Ligi šampiona.

Kasado je zajedno sa pravnim zastupnikom kluba Hoakinom Hofreom održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o odluci UEFA da Malagu suspenduje zbog dugova.

"Optimista sam kada je u pitanju naš slučaj. Ispunićemo naše obaveze i predočićemo dokaze nadležnim organima", rekao je Kasado.

Hofre je analizirao slučaj Andalužana istakavši da je žalba protiv odluke UEFA proslijeđena Sudu za sportsku arbitražu i da je proces u toku.

"Malaga je 21. decembra obaviještena o suspenziji UEFA. Od tog trenutka, ne znajući cjelokupan slučaj do izvještaja 13. januara, klub je angažovao advokata odbrane Huana de Diosa Krespa koji je branio jedne od največih fudbalskih klubova u Evropi. Radeći sa njim mi smo potpuno zaštićeni...Fudbalski klub Malaga smatra da je došlo do nesporazuma sa Evropskom kućom fudbala i naši komentari su bili upućeni u tom pravcu. U februaru je iznijeto još detalja i to je trenutna situacija. Čekamo da se kao datum saslušanja potvrdi 14. maj i slučaj će biti zaključen u roku od mjesec dana“, rekao je Hofre.

Visente Kasado dodao je da će čelnici spremiti svu potrebnu dokumentaciju i osvrnuo se na priče o tome da je klub na prodaju.

"Kao generalni menadžer mogu da negiram bilo kakvo interesovanje i da kažem da nema ponuda za kupovinu kluba. To je potpuna neistina i ne postoji razlog da se misli drugačije. Vlasnik je potpuno psovećen fudbalskom klubu Malaga, investicije su drugačije, ali će on nastaviti da ulaže. Veoma sam optimističan što se tiče budućnosti...“, zaključio je Kasado.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније