Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 09. 2014. 22:53 >> 22:52

STIGAO NA PRIPREME

Modrić: Da nas je sramota zbog poraza

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da njega i njegova saigrače treba da bude sramota zbog poraza od Real Sosijedada (4:2) u drugom kolu Primere.

"Igrali smo bez ikakve borbenosti, želje, a tako se ne može pobijediti, pogotovo ne u gostima, i sigurno da iz ovog poraza moramo izvući pouke, jer je jako težak, i sigurno da nas mora biti malo sramota. Vodiš 2:0, ekipa poput Reala, a izgubiš 4:2, ne možeš to sebi dopustiti", rekao je Modrić za hrvatski RTL.

Real se okliznuo u San Sebastijanu iako je već poslije 11 minuta imao dva gola prednosti.

Modrić je stigao u Zagreb na okupljanje reprezentacije Hrvatske, što je prvo okupljanje "vatrenih" nakon Mundijala u Brazilu koji su završili u grupnoj fazi.

"Nijesmo imali previše vremena da analiziramo šta je bilo dobro, šta je bilo loše. Ovo je prvi put da se okupljamo nakon Brazila i sigurno da ćemo analizirati i da ćemo vidjeti šta je trebalo uraditi za uspjeh", dodao je Modrić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније