Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2013. 15:15 >> 19:18

MOLDAVIJA - CRNA GORA

Karas: Crnogorci su uvjereni u pobjedu, to je plus za nas

Selektor fudbalske reprezentacije Moldavije Jon Karas je na današnjoj pres konferenciji govorio o predstojeće duelu protiv Crne Gore.

"Sva 23 fudbalera koja sam pozvao su sa nama ovdje u bazi. Svi su svjesni svoje odgovornosti i marljivo rade takoda nema nikakvih problema što se rada tiče.  Svjesni smo da igramo protiv dobrog rivala koji je na čelu naše kvalifikacione grupe. Poštujemo Crnu Goru, ali je se ne plašimo. Mislim da nismo bez šansi u ovom meču i iskoristićemo svaku priliku koja nam se ukaže", rekao je Karas.

Moldavci su svjesni da naš tim dolazi sa velikim optimizmom u Kišinjev. Karas u tome vidi šansu svog tima.

"Crnogorci nam dolaze u goste uvjereni u trijumf, u tome vidim našu šansu. Mislim da će nam taj njihov optimizam u nekoj mjeri pomoći. Ne mogu vam reći kojih 11 će istračati na sjutrašnjem meču, to ću odlučiti nakon posljednjeg treninga. Najvjerovatnije će to biti formacija 4-2-3-1", kazao je Karas.

(www.cg-fudbal.com)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније