Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2013. 16:44   >>  16:44

SUMNJA U REGULARNOST

Izbor za najboljeg trenera namješten?

Žoze Murinjo je ponovo uzburkao fudbalsku javnost. Portugalski trener na klupi Real Madrida prije nekoliko dana izjavio je da na dodjelu nagrade za najboljeg trenera nije otišao jer je znao da je glasanje namješteno.

 

Za najboljeg trenera kasnije je proglašen selektor Španije Visente del Boske. Kako prenosi Marka, sada su u priču uključeni i kapiten Makedonije Goran Pandev, kao i dva Portugalca koji rade kao selektori Paulo Duarte (Gabon) i Karloš Manuel (Gvineja Bisao).

Murinjo navodno vjeruje da je Pandev koga je trenirao u Interu glasao za njega, ali prema zvaničnim podacima Makedonac je glasove dao Del Boskeu, Robertu Manćiniju i Jirgenu Klopu. Sumnje Portugalca potvrdile su i riječi Pandeva.

"Glasao sam za Murinja i ubijeđen sam da su se uoči glasanja dešavale čudne stvari. Kažu da sam glasao za Del Boskea, ali to nije tačno. Glas sam dao Murinju", rekao je Pandev.

Oglasio se i Duarte koji je rekao da nije mogao da glasa za zemljaka jer je zakasnio.

"Formulare za glasanje za najboljeg trenera dobio sam samo dva dana prije krajnjeg roka. Glasao sam, ali se ispostavilo da sam to učinio poslije krajnjeg roka. Želio sam da glasam za Murinja, ali iz čudnog razloga to se nije desilo. Kasnije sam ga i pozvao da mu objasnim šta se desilo. Ni kapiten moje reprezentacije nije mogao da glasa",  objasnio je Duarte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније