Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2014. 23:42 >> 23:42

BURA U ''KRALJEVSKOM KLUBU''

Ronaldo spreman za transfer u Junajted ili Siti

Glavni adut Reala Kristijano Ronaldo spreman je da napusti klub i ode u Premijer ligu gdje bi ponovo obukao dres Mančester junajteda ili otišao u tabor gradskog rivala Sitija, prenose engleski mediji.

 

 

Već se pričalo o Ronaldovim nesuglasicama sa upravom "kraljevskog" kluba zbog prodaje Anhela di Marije upravo Junajtedu i odlaska Ćabija Alonsa u Bajern, tako da posljednja informacija da se Portugalcu ne sviđa trenutno stanje u timu i da je već spremio kofere.

Vjerovatno je sve kulminiralo nakon poraza Reala na svom stadionu od Atletika 2:1, tako da zvijezda nema više šta da čeka.

Ronaldo, koji je na "Santijago Bernabeu" došao na ljeto 2009. godine sa "Old Traforda" za tadašnjih rekordnih 80 miliona funti, želio bi da se vrati u Mančester junajted, ali je gradski rival Siti takođe opcija, piše "Sandej ekspres".

Izvor kaže da se Ronaldu dopada rad trenera "đavola" Luja van Gala, kao i da bi holandski stručnjak takođe želio da vidi takvu zvijezdu u svom timu, a kako kapiten portugalske selekcije sljedećeg ljeta puni 30 godina, cijena za njegove usluge biće manja, ali se procjenjuje da bi 60 miliona funti bilo dovoljno za njegov transfer.

Siti je u prošlosti takođe, pokušavao da vrati Ronalda u Premijer ligu, ali jedino što je sigurno da će veoma brzo napustiti klub kojem je sanjao da se priključi.

Junajted se za sada ne izjašnjava o tome, ali je navedeno od strane nekih članova uprave da se radi na dovođenju štopera Dortmunda Matsa Humelsa i veziste Rome Kevina Strotmana, te da su njih dvojica za sada prioritet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније