Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2014. 20:52 >> 20:51

UVRIJEDIO MU BRATA

Ferdinand: Teri je najveći idiot

Štoper Kvins Park Rendžersa Rio Ferdinand istakao je da će za njega najveći idiot na svijetu biti defanzivac Čelsija Džon Teri koji je njegovog brata Antona 2011. uvrijedio u žaru borbe na rasnoj osnovi.

 

 

"Za mene, Džon Teri će uvijek biti najveći idiot. Kao kapiten engleske reprezentacije i saigrač iz posljednje linijie odbrane, trebalo je da svima sačuva vrijeme i odmah prizna da je upotrijebio riječ koju nije smio, kao i da to nije bilo rasistički, već u žaru borbe", rekao je Ferdinand.

Bivši fudbaler Mančester junajteda takođe je naveo da bi i on i Anton odmah prihvatili izvinjenje da je stiglo.

"Smatram da bi vjerovatno odmah prihvatili izvinjenje i shvatili istinu, ali on nije dao šansu razumijevanju. U suštini, poslije svega toga nikada nijesam ni pričao o tome sa Džonom, a sada je kasno pošto više i ne pričamo. Ni poslije tri godine nije kasno da se sve izgladi, tome dajem šansu", izjavio je Rio.

Ferdinand je izjavio da ni sa  Ešlijem Kolom više ne priča zbog tog slučaja.

"Kol više nije moj prijatelj, a znali smo se od djetinjstva. Ipak, sve je propalo kada je na sudu podržao Terija, a to je bila izdaja Antona kojeg je znao takođe mnogo godina", zaključio je Ferdinand.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније