Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2013. 22:59 >> 23:00

PRIJATELJSKI MEČ

Italija i Brazil za sve ukuse

Italija i Brazil odigrali su sjajan meč u Ženevi, a na kraju je bilo neriješeno - 2:2. Brazil nije imao snage da sačuva vođstvo od 2:0 na poluvremenu.

 

Italijani su od početke napadali, stvarali šanse, ali je Žulio Cezar bio raspoložen. Najbolje prilike su imali Đakerini i Baloteli, međutim, golovi su padali na drugoj strani.

Fred je ostao potpuno sam na drugoj stativi pa mu nije bilo teško da centaršut sa lijeve strane proslijedi iza leđa Bufona. Brazilci su udvostručili prednost pred odlazak na odmor. Nejmar je u kontri pronašao Oskara, a vezista Čelsija je  spoljnim dijelom kopačke poslao u bliži ugao.

Ipak, dva gola zaostatka nijesu pokolebala izabranike Ćezarea Prandelija, koji su nastavili sa napadima u drugom poluvremenu. To im se isplatilo u 53. minutu kada je poslije kornera sa lijeve strane De Rosi sjajnim udarcem vratio neizvjesnost.

Nedugo zatim,  Sezar je ponovo vadio loptu iz mreže, a strijelac je bio Mario Baloteli. Napadač Milana je sa 20 metara neodbranjivo šutirao i pogodio gornji desni ugao za 2:2.


Italijani su mogli i do potpunog preokreta, ali je golman KPR-a odbranio zicer Baloteliju, pa su Brazilci izbjegli poraz, koji su po prikazanom zaslužili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније