Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 09. 2014. 22:25   >>  22:30 1

U SJAJNOJ FORMI

Vučinićev prvijenac u dresu Al Džazire

Kapiten crnogorske reprezentacije prvi put je nosio dres Al Džazire u nekom zvaničnom meču i odmah se upisao u strijelce, pokazavši da je trenutno u sjajnoj formi.

Nova sezona fudbalskog prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata počela je danas, a Al Džazira, našeg Mirka Vučinića, gostovala je Adžmanu i upisala pobjedu od 3:2 na startu šampionata.

Bivši napadač Juventusa, Rome i Lećea bio je jedan od glavnih aktera meča.

Prvo je u 40. minutu asistirao kod prvog gola svog tima, koji je djelo Argentinca Manuela Lancinija, pojačanja iz River Plate. Isti igrač je postigao i drugi gol za Al Džaziru, a Vučinić je učestvovao i u toj akciji, da bi svoje ime u statistici još jednom je upisao u 71. minutu, pogotkom sa bijele tačke za 3:1.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније