Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 09. 2014. 23:11   >>  23:17

TRIJUMF LA KORUJE

Druga pobjeda Verone, remi Hala i 'čekićara'

Duelom Verone i Palerma završeno je 2. kolo Serije A, treće kolo Primere kompletirali su novajlija Eibar i La Korunja, a Hal i Vest Hem zaokružili su 4. kolo Premijerlige.

U posljednjem meču 2. kola Serije A, Verona je ugostila Palermo i upisala pobjedu od 2:1.

Gosti sa Sicilije poveli su 18. minutu preko Vaskeza, ali su domaći ipak došli do prve pobjede u novom šampionatu.

Izjednačio je Luka Toni sa bijele tačke u finišu poluvremena, a tri boda Veroni donio je autogol Pizana u 78. minutu, nakon nesporazuma sa golmanom Sorentinom.

Prvi trijumf u sezoni 2014/2015 upisali su i igrači Deportiva iz La Korunje i sada imaju četiri boda nakon tri kola.

Fudbaleri Depora slavili su na gostovanju Eibaru, minimalnim rezultatom 1:0, a strijelac pobjednonosnog gola bio je Domingez u 13. minutu, na asistenciju Huanfrana.

Novajlija u ligi, Eibar, očekivao je više od večerašnjeg duela, ali se na kraju morao suočiti sa drugim porazom.

Sjajan meč odigrali su Hal i Vest Hem na zatvaranju 4. kola Premijeršipa. Bodovi su podijeljeni, Hal je dva puta vodio, a Vest Hem je oba puta uspio da stigne prednost, na kraju 2:2.

Domaći su poveli u 39. minutu zahvaljujući Ernandezu, a "čekićari" su uzvratili u petomminutu nastvka, preko Enera Valensije, jednog od njihovih najvećih pojačanja ovog ljeta.

Mohamed Dijame je u 65. minutu vratio vođstvo Halu, ali da se u Vest Hem u London ne vrati "praznih ruku" pobrinuo se defanzivac Hala Kartis Dejvis, koji je jako loše reagovao na gol liniji poslije šuta igrača Vest Hema i smjestio loptu u svoju mrežu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније