Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 09. 2014. 09:02   >>  09:02 1

POVRATAK ROME U ELITU

Džeko i Agero napadaju Bajern, TVCG

Preostalih osam mečeva prvog kola Lige šampiona, koji se igraju u grupama E, F, G i H, na programu su večeras, od 20:45 sati.

U grupi E igra se derbi večeri između njemačkog i engleskog šampiona. Bajern na "Alijanc areni" dočekuje Mančester Siti, a to je treći put u posljednje četiri godine da te dvije ekipe igraju u grupnoj fazi Lige šampiona. Direktan prenos tog meča možete pratiti na Prvom programu TVCG.

Njemci su favoriti, ali Siti je željan dokazivanja i sigurno da ima kvalitet da se suprostavi Bavarcima iako u timu nema suspendovanog Pabla Zabalete, kao ni našeg Stevana Jovetića i Brazilca Fernanda, koji su povrijeđeni.

Roma će nakon četiri godine ponovo igrati Ligu šampiona. Optimizam je u Rimu na visokom nivou nakon odlične prošle sezone, ali i prelaznog roka. Od glavnih igrača, otišao je samo Benatija, a došli su Iturbe, Manolas i Naingolan.

Prvi protivnik je moskovski CSKA, sa kojim nikad nijesu igrali. Strotman i dalje nije spreman, a trener Garsija ne može računati na suspendovanog De Rosija.

Barselona u grupi F ne bi trebalo da ima većih problema, pošto na "Nou Kampu" stiže kiparski APOEL. Ajaks će ugostiti Pari Sen Žermen, sa kojim se nikada nije sastajao, a Parižani predvođeni Zlatanom Ibrahimovićem imaju ulogu favorita.

U Grupi G gledaćemo duel Čelsija i Šalkea, a istorija govori isključivo u korist Engleza koji na početku nove sezone sa mnovim pojačanjima igraju sjajno. Takođe u toj grupi, snage će odmjeriti Maribor i Sporting, a to će biti njihov prvi međusobni meč.

Zanimljiv meč očekuje se u Balbaou, gdje Atletiko dočekuje Šahtjor u grupi H, dok je Porto apsolutni favorit u meču protiv BATE-a.

Na jučerašnjim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati:

Grupa A
Juventus - Malme 1:0 (0:0)
Olimpijakos - Atletiko Madrid 3:2 (2:1)

Grupa B
Liverpul - Ludogorec 2:1 (0:0)
Real Madrid - Bazel 5:1 (4:1)

Grupa C
Benfika - Zenit 0:2 (0:2)
Monako - Bajer Leverkuzen 1:0 (0:0)

Grupa D
Borusija Dortmund - Arsenal 2:0 (1:0)
Galatasaraj - Anderleht 1:1 (0:0)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније