Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 09. 2014. 21:04 >> 21:33
2

MINIMALAC INTERA

Remi Partizana, "petarda" Dinama

Odigrano je prvo kolo u šest grupa Lige Evrope. Velikani iz bivše Jugoslavije Partizan i Dinamo su odigrali odlično, "crno-bijeli" su odoljeli Totenhemu u Beogradu 0:0, dok su "modri" u Zagrebu razbili rumunsku Astru 5:1, a het-trik je upisao Sudani. Inter je minimalno slavio na gostovanju Dnjipru 1:0, dok su Menhengladbah i Viljareal podijelili plijen 1:1.

U Beogradu je remi najpravedniji, gosti su najbolju šansu imali na samom startu kada je Kejn pogodio prečku, a Partizan je prijetio preko Lazovića i Grbića, ali je ostalo 0:0 U istoj grupi Bešiktaš i Asteras su odigrali neriješeno 1:1. 

Vodeći gol za Bešiktaš postigao je Tore u 33. minutu meča,a  bod ekipi s Peloponeza donio je Para dva minuta pre kraja meča..

Najbolji utisak u prvom kolu LE do sada ostavio je zagrebački Dinamo. “Modri“ su pregazili rumunsku Astru, Sudani je bio nezaustavljiv, zabilježio je het-trik, u listru strijelac su se upisali još i Enrikez i Ćorić, dok je čast gostiju spasio Čitu.

U drugom meču D grupe Salcburg i Seltik su odigrali 2:2. Domaći su dva puta jurili prednost škotskog šampiona i na kraju uspjeli da dođu do boda.  

Inter je minimalno, ali zasluženo slavio u Dnjepropetrovsku. Čovjek odluke bio je D'Ambrosio. Nešto ranije u toj grupi (F) Karabag i Sent-Etjen su odigrali meč bez golova u Azerbejdžanu.

U grupi A, Apolon je kod kuće je prvo prokockao dva gola prednosti protiv Ciriha, ali je ipak u finišu došao do pobjede, dok je Viljareal odnio bod iz Menhengladbaha, pošto je u drugom poluvremenu anulirao prednost Borusije.

Kopenhagen je u grupi B bio siguran protiv Helsinkija, dok su Briž i Torino odigrali bez golova u Belgiji.

PSV je sa penala došao do bodova protiv Eštorila u grupi E, dok je Dinamo iz Moskve iznenadio Panatinaikos u Atini 2:1.

Grupa A

Apolon - Cirih 3:2 (2:0)

Papulis 9', Guljon 40', Koh 87'(ag) - Rikan 50', Japi 53'

Borusija Menhengladbah - Viljareal 1:1 (1:0)

Herman 21' - Uče 68'

Grupa B

Briž - Torino 0:0 (0:0)

Kopenhagen - Helsinki 2:0 (0:0)

Jergensen 68', 81'

Grupa C

Bašiktaš - Asteras Tripolis 1:1 (1:0)

Tore 33' - Para 88'

Partizan - Totenhem 0:0

Grupa D

Dinamo Zagreb - Astra 5:1 (3:0)

Sudani 17', 24', 45', Enrikes 70', Ćorić 90' - Kicu 82'

Salcburg - Seltik 2:2 (1:1)

Alan 36', Sorijano 78' - Vakaso 14', Braun 60'

Grupa E

PSV - Eštoril 1:0 (1:0)

De Jong 26'(pen)

Panatinaikos - Dinamo Moskva 1:2 (0:1)

Dinas 63' - Kokorin 40', Jonov 49'

Grupa F

Karabah - Sent Etjen 0:0

Dnjepar - Inter 0:1 (0:0)

D'Ambrozio 71'

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније