Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 09. 2014. 21:54 >> 21:54

MURINJO O LAMPARDU

''Vjerujem da će se vratiti'

Nedjeljni veliki derbi Premijer lige između Mančester sitija i Čelzija biće poseban za Frenka Lamparda, bivšeg dugogodišnjeg igrača "plavaca", koji trenutno nosi dres Sitija.

Lampard je ljetos napustio Čelzi nakon 15 godina i prešao u Njujork, ali je zbog pauze u MLS ligi odlučio da narednih šest mjeseci odigra na pozajmici u Mančester sitiju.

Trener Čelzija Žoze Murinjo rekao je da vjeruje da će Lampard jednog dana vratiti u londonski klub, ali i dodao da bi mogao da bude uspješan i u trenerskoj karijeri.

"Klub mu je predložio da može da se vrati kada god bude poželio, a to su bile riječi predsjednika Romana Abramoviča. Vjerujem da još nije promijenio mišljenje, iako je prešao u Siti. To je normalan period u karijeri, odabrao je da pređe u Njujork, pa u Siti i ima puno pravo na to. Njegovo mjesto u istoriji Čelzija je nedodirljivo i vjerujem da će se jednog dana vratiti, možda i kao trener, mislim da bi bio uspješan", rekao je Murinjo novinarima uoči meča sa "građanima".

Lampard je za "plavce" odigrao 648 utakmica i postigao 211 golova, a osvojio je tri titule Premijer lige, Ligu šampiona, četiri FA kupa, dva Liga kupa, dva Komjuniti šilda i Ligu Evrope.

Utakmica između Sitija i Čelzija igra se u nedjelju od 17 sati na Etihadu.

"Mislim da Siti isti tim kao prošle sezone, dok smo mi mnogo napredovali. Dobro smo se pojačali, ali i mi imao dosta mana, ali ćemo ih ispraviti. Nijesam zadovoljan trenutnim igrama, želimo još bolje i želim da sve bude perfektno. Moramo još dosta da radimo", zaključio je Portugalac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније