Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 09. 2014. 18:42 >> 18:41

BARSIN DUO ZA ISTORIJU

Ćavi ruši rekord, Injesta slavi jubilej

Barselona večeras gostuje Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona, a ako Ćavi Ernandez bude na terenu ući će u istoriju elitnog klupskog takmičenja.

Ćavi je prvu utakmicu u LŠ odigrao prije 16 godina, a ako večeras zaigra, to će mu biti 143. meč, čime bi postao fudbaler sa najviše nastupa u renomiranom takmičenju. Uz to napomena da se ne računaju kvalifikacije.

Iskusni španski vezista, koji sada dijeli rekord sa legendom madridskog Reala Raulom Gonzalesom, debitovao je na "Teatru snova" protiv Mančester Junajteda.

Osim Ćavija, večeras bi i njegov saigrač Andres Injesta mogao da ima razloga za slavlje. Naime, ako ga trener Katalonaca Luis Enrike iskoristi protiv PSŽ-a, Injesta će postati četvrti igrač Barse koji je stigao do magične brojke od 100 nastupa u LŠ.

Prije njega, trocifren broj utakmica su odigrali, već pomenuti Ćavi, Karles Pujol i Viktor Valdes, a Injesta će im se najvjerovatnije večeras pridružiti.

Zanimljivo da je u ovom takmičenju praktično debitovao, prvi put bio uopšte na treningu prve ekipe pred meč sa Brižom, kada mu je Van Gal pružio priliku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније