Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 10. 2014. 10:34 >> 10:33

LUIS ENRIKE

"Ja sam kriv za poraz"

Trener Barselone, Luis Enrike rekao je da ne treba kriviti ekipu i da je on prvi koga treba okriviti za poraz od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona (3:2).

 

"Objašnjene za poraz je sasvim jasno – izašli smo na teren protiv ekipe koja je istog kvaliteta kao i mi, samo što su se oni u ovoj situaciji bolje nosili s pritiskom. Nijesmo odigrali kako smo se nadali", rekao je Enrike.

Barselona je u Parizu na stadionu Park prinčeva poražena od PSŽ-a u utakmici drugog kola Grupe F Lige šampiona, a ekipi Luisa Enrikea su to bili prvi primljeni golovi u sezoni.

"Imali smo nekoliko čistih prilika iz kojih nijesmo uspjeli da izjednačimo. Ne mogu reći da ovaj rezultat nije realan, kao ni da je završeno bez pobjednika. Načinili smo veliki broj osnovnih grešaka, kada smo prenosili loptu na drugu polovinu i to je rezultiralo prekidima iz kojih je PSŽ davao golove", rekao je Enrike.

Novinari su ga pitali da ocijeni igru golmana Barselone Marka-Andrea ter Stegena i odbrane, a Enrike je kazao da ne želi da daje ocjene svojim igračima.

"Ne želim da pojedince izdvajam, to ne činim. Za poraz smo krivi svi, a ja sam prvi kojega treba optuživati – odgovornost je na meni. Analiziraćemo šta smo loše učinili i pokušati da do toga više ne dođe", rekao je Enrike.

Barselona je u prvom kolu Grupe F Lige šampiona savladala APOEL sa 2:0, dok je PSŽ odigrao neriješeno 1:1 sa Ajaksom.

Na tabeli prvi je PSŽ sa četiri boda, Barselona druga sa tri, dok je Ajaks treći sa dva, a APOEL je posljednji sa jednim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније