Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 10. 2014. 22:55 >> 23:16
1

LIGA ŠAMPIONA

Ludogorec namučio Real, Atletiku derbi

Večeras su odigrani susreti drugog kola Lige šampiona u grupama A, B, C i D, a derbi večeri igran je u Madridu, gdje je domaćin Atletiko slavio minimalnu pobjedu nad italijanskim Juventusom.

U Grupi A večeras su se sastali Atletiko Madrid i Juventus, a 'jorgandžije' su slavile minimalnu pobjedu golom turskog reprezentativca Turana u 75. minutu utakmice.

U istoj grupi večeras su svoj duel igrali Malmo FF i Olimpijakos, a švedski tim je pred svojom publikom slavio pobjedu rezultatom 2:0. Oba pogotka je postigao Rozenberg, a mrežu Grka tresao je u 42. i 82. minutu meča.

U Grupi B sastali su se Bazel i Liverpul, a domaćin je slavio minimalnu, ali važnu pobjedu nad engleskim timom. Pobjednički gol je u 52. minutu postigao Štreler.

U drugom meču ove grupe u Razgradu su se sastali PFC Ludogorec i Real Madrid, a madridski 'kraljevi' su opravdali titulu favorita i slavili pobjedu rezultatom 2:1. Strijelci su bili Marselinjo u 6., Kristijano Ronaldo iz penala u 25, a prethodno je deset minuta ranije propustio realizovati još jedan udarac sa 11 metara, a za konačnih 1:2 je pogodio Karim Benzema u 77. minutu.

Zenit iz Sankt Peterburga i Monako su svoj susret u grupi C igrali u nešto ranijem terminu, a mreže su na obje strane mirovale tokom cijelog meča.

Gol statistiku u grupi su svojim mečem popravili Bajer Leverkuzen i Benfika, a taj meč je završen rezultatom 3:1 u korist Njemaca.

I u posljednjoj večeras aktivnoj Grupi D snage su odmjerili Anderleht i Borusia Dortmunt. Gosti iz Njemačke su bili prejak rival i rezultatom 3:0 odnijeli su sva tri boda iz Belgije.

Londonski Arsenal je večeras dočekao istanbulskog velikana Galatasaraja i slavio visoku pobjedu rezultatom 4:1. Igrač utakmice Deni Velbek je postigao het-trik, a mrežu Galate je zatresao i Aleksis Sančez. Za tursku ekipu je utješni pogodak iz penala postigao Burak Jilmaz.

Grupa A:

Atletiko Madrid – Juventus 1:0 (Turan 75)
Malme – Olimpijakos 2:0 (Rozenber 42, 82)

Tabela: Juventus 3, Atletiko 3, Malme 3, Olimpijakos 3

Grupa B:

Bazel – Liverpul 1:0 (Štreler 51)
Ludogorec – Real Madrid 1:2 (Marselinjo 6 - Ronaldo 24, Benzema 77)

Tabela: Real Madrid 6, Liverpul 3, Bazel 3, Ludogorec 0

Grupa C:

Zenit – Monako 0:0
Bajer Leverkuzen – Benfika 3:1
(Kisling 25, Son Hjong-Min 34, Kajhanolu 63 - Salvio 62)

Tabela: Zenit 4, Monako 4, Bajer 3, Benfika 0

Grupa D:

Arsenal – Galatasaraj 4:1 (Velbek 22, 30, 52 Sančes 41 - Burak Jilmaz 63)
Anderleht – Borusija Dortmund 0:3 (Imobile 3, Ramos 69, 79)

Tabela: Borusija 6, Arsenal 3, Galatasaraj 1, Anderleht 1

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније