Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 10. 2014. 11:13   >>  11:12

VIDI NAPREDAK

Simeone: Pobjeda za prolaz dalje

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone pohvalio je svoj tim poslije pobede nad Juventusom u Ligi šampiona i dodao da je ostvario važan trijumf u borbi za osminu finala.

Vicešampion Evrope je zabilježio prvu pobjedu ove sezone u Ligi šampiona, savladavši šampiona Italije 1:0.

"U poslednjim utakmicama pokazali smo ogroman napredak u igri. Ipak, moramo još više da budemo agresivniji i da ne dozvolimo previše prostora protivniku.Raduje me što je moj tim u potpunosti posvećen obavezama i pobjeda nad Juventusom nas vraća u trku za prolaz dalje", rekao je Simeone, a prenosi Marka. 

On je dodao da je ključan trenutak utakmice bio uvođenje francuskog fudbalera Antoana Grizmana. 

"Juventus je u drugom poluvremenu počeo da igra bolje i morao sam nešto da promijenim. Uveo sam Grizmana i zaigrali smo ofanzivnije, sa dva napadača. Otvorila se utakmica i poslije gola stvari su se promijenile na našu stranu", zaključio je argentinski stručnjak. 

Pored Atletika i Juventusa, u A grupi LŠ nalaze se Malme i Olimpijakos i sva četiri tima imaju po tri boda, nakon dva odigrana kola.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније