Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 10. 2014. 11:33 >> 11:33
41

NEĆE U "SOKOLOVE"

Škuletiću srce u Srbiji

Napadač Partizana Petar Škuletić izjavio je da želi da igra samo za Srbiju, iako je rođen u Crnoj Gori.

Škuletić, koji je rođen u Nikšiću, blista ove sezone u crno-bijelom dresu, postigao je 12 golova, a sa sedam je prvi strijelac Jelen Superlige.

"Srbin sam iz Crne Gore i nijesam jedini. Mnogo nas je koji isto razmišljamo i osjećamo. Želim da svi znaju moje mišljenje i ono što osjećam ne može da se promijeni. Zato ne bih mogao da igram za Crnu Goru, jer se vodim srcem", rekao je Škuletić za "Sport", prenosi B92.

Pred okupljanje reprezentacije Srbije za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo spekulisalo se da bi Škuletić mogao da dobije poziv selektora Dika Advokata, ali je iz Partizana pozvan samo njegov saigrač Danko Lazović.

"Kao klinac sam igrao za mlađe selekcije Srbije i želja mi je da makar jednom obučem dres najjače selekcije, taman da me poslije toga više nikad ne pozovu. U izbor selektora ili trenera se nikad nijesam miješao, pa neću ni sada. Potajno sam se nadao pozivu iz FSS, ali biće prilike. Biću srećan da to bude i prijateljski meč u novembru. Činjenica je da sam u dobroj formi i postižem golove. I, ne samo ja. Danko je pozvan s razlogom, jer takođe proža sjajne partije, a ima još momaka u Partizanu koji zaslužuju pažnju", zaključio je Škuletić.

 

Пратите нас на

Коментари41

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније