Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 03. 2013. 12:40 >> 12:40

SADA JE ISKUSNIJI

Saigrači: Runi jači pod pritiskom

Reprezantivci Engleske Džolion Leskot i Tom Kleverli smatraju da Vejn Runi neće napraviti istu grešku kao na prethodni put na stadionu pod Goricom, kada je isključen zbog namjernog udaranja Džudovića.

„Vejn je profesionalac i ne vjerujem da će ga nešto sputati da u Podgorici ne pruži maksimum“, izjavio je Leskot.

Runi je zbog crvenog kartona propuštio i dva meča na Evropskom prvenstvu, a njegovi saigrači smatraju da je napadač „Gordog Albiona“ rođeni pobjednik i da će obuzdati svoj temperament.

„Uvjek je dobro kad je on na terenu. Cijela ekipa igra sigurnije sa njim u napadu“, kazao je Runijev saigrač iz Mančester Junajteda Tom Kleverli.

Ni povici sa tribina ne bi trebalo da predstavljaju problem za napadača Junajteda, jer , kako kažu, uvrede mogu samo da poboljšaju njegovu igru.

„Vejn je sad stariji i iskusniji. Cijeli tim ima više iskustva. Želimo da budemo što više profesionalniji i disciplinovaniji. Sa igračima, kakve mi imamo u timu, mislim da neće biti problema“, poručio je Leskot.

Što se tiče naše reprezentacije, defanzivac Sitija smatra da je to dobro organizovan tim.

„Teško je slomiti otpor Crne Gore, ali smo samouvjereni“, zaključio je Leskot.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније