Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 10. 2014. 17:20 >> 17:42

SERIJA A

Lacio odnio bodove iz Firence, pobjeda Milana

Odigrano je šest utakmica nedjeljnog programa 7. kola Serije A. Milan je osvojio tri boda nakon tri kola bez pobjede, Fiorentina našeg Stefana Savića poražena od Lacija na svom terenu, dok je Sampdorija i dalje bez poraza.

Milan je danas gostovao Veroni, slavio je rezutatom 3:1, lakše nego što se očekivalo. Najzaslužniji za trijumf bio je Japanac Honda, koji je postigao dva gola.

"Roso-neri" su poveli u 21. minutu kada je Markeš, nespretnom intervenscijom, pogodio svoju mrežu. Prednost gostiju duplirana je šest miuta nakon toga, El Šaravi je bio asistent, a Honda ppostiže svoj peti gol u sezoni.

Tada je praktično i riješeno pitanje pobjednika, pa je ostatak uztakmice bio samo formalnost za Milan. Honda je postigao još jedan pogodak u drugom poluvremenu, nakon asistencije nesebičnog Ramija, koj je ogao sam da završi akciju.

Verona je do kraja uspjela da postigne utješni pogodak, a strijelac je bio Lopez u 87. minutu.

"Viola" je na svom "Artemio Frankiju" dočekala Lacio i izgubila rezultatom 2:0. Najzaslužniji za trijumf ekipe iz Rima su dva momka sa Balkana.

Prvo je Filip Đorđević zatresao mrežu u 35. minutu nakon asistenciju Kandreve, a drugi gol gostiju djelo je Senada Lulića u nadnoknadi vremena.

Crnogorski reprezentativac Sefan Savić odigrao je cijeli meč.

Kaljari i Sampdorija podijelili su bodove (2:2). Tim Siniše Mihajlovića, u kojem ni danas nije bilo Luke Đorđevića, imao je prednost od dva gola na poluvremenu, ali su domaći u nastavku uspjeli da dođu do boda.

U preostala tri susreta bodove su osvojili domaćini. Atalanta je minimalcem savladala Parmu, isto kao i Torino neugodni Udineze, dok je Palermo bio bolji od Ćezene - 2:1.

Preostao je da se odigra još jedan meč italijanskog šampionata, u derbiju kola Inter od 20:45 dočekuje Napoli. 

Serija A, 11. kolo:

Atalanta - Parma 1:0 (0:0)
(Boakje 90')

Kaljari - Sampdorija 2:2 (0:2)
(Avelar 59', Sau 71' - Gabiadini 28', Obijang 39')

Torino - Udineze 1:0 (0:0)
(Kvaljarela (62')

Palermo - Ćezena 2:1 (1:0)
(Dibala 33', Gonzales 90' - Rodrigez 61')

Verona - Milan 1:3 (0:2)
(Lopez 87' - Markez ag. 21',Honda 27', 56')

Fiorentina - Lacio
0:2 (0:1)
(Đorđević 35', Lulić '90)

Inter - Napoli (20:45)

Juče:

Roma - Kjevo 3:0
Sasuolo - Juventus 1:1

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније