Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 10. 2014. 20:55 >> 23:23

ZAMIJENILI MJESTA

Prvi poraz Valensije, Sevilja odmah iza Barse

Barselona je sada jedini neporaženi tim u španskoj Primeri, pošto je Valensija danas izgubila u La Korunji, ubjedljivo 0:3. najbliži pratilac Katalonaca od danas je Sevilja, koja je pobijedila na gostovanju Elčeu.

La Korunja, koja je prije ovog kola bila posljednja na tabeli, neočekivano je došla do pobjede nad "slijepim miševima", posebno pošto je nakon poraza od madridskog Reala (2:8) nanizala još tri u nizu.

Domaći su došči u vođstvo u 37. miutu autogolom Gaje, ali se tu nijesu zaustavili, nego do odlaska na puzu duplirali vođstvo preko Lukasa Pereza.

Valensija je odigrala loš meč, gostima nikako ije uspijevalo da prbiku 'bunker' Depora, a za 90 minuta uputili su samo jedan šut u okvir gola.

La Korunja je u nastavku čekala prilku da dotuče rivala, što joj je i uspjelo u 74. minutu, kada je Toče zatresao mrežu nakon kontre.

Valensija je nakon poraza izgubila treće mjesto na tabeli, sada gleda u leđa Realu koji ima bod više, dok je tim sa "Rijazora" pobjegao s dna tabele.

Kiks Valensije iskoristila je Sevilja, koja je u Elčeu ostvarila novu pobjedu i sada je druga na tabeli, sa tri boda manje od Barselone.

Andalužani su u zadnjih pola sata s dva pogotka stigli do trijumfa. Vodeći gol postigli su u 59. minutu, Karlos Baka je iz neposredne blizine poslao loptu u mrežu domaćih. Dvadesetak minuta prije kraja, Denis Suarez je ubacio, a Kevin Gameiro pogađa za 2:0, što je bio i konačan rezultat.

Ranije danas, Atletiko Madrid je savladao na "Visente Kalderonu" Espanjol sa 1:0, a duel Viljareala i Almerije završen je pobjedom "žute podmornice od 2:0. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније