Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 10. 2014. 22:01 >> 22:15
1

ŽELJAN GOLOVA

Mesi odbio da bude zamijenjen?

Najbolji igrač Barselone Lionel Mesi juče se protiv Eibara upisao u strijelce kada je pogodio protivničku mrežu za 3:0.

Trener Katalonaca, Luis Enrike, je planirao da ga izvadi iz igre i na teren pošalje Munira El Hadadija, ali se Argentincu nije svidjela ova ideja, pa je žrtvovan Nejmar.

Mediji u Španiji tvrde da je razlog Mesijevog odbijanja da izađe iz igre želja da što prije obori rekord španske Primere po broju postignutih golova koji je u vlasništvu Telma Zare.

Omalenom Argentincu su za rekord potrebna još dva ligaška gola, do sada je postigao 250, a priliku da uđe u istoriju španskog fudbala imaće u “El Klasiku”.

Luis Enrike je prema izvještajima štampe sa Iberijskog poluostrva dozivao Mesija, ali ovaj se pravo da ga ne čuje i ne vidi ili ga svjesno ignorisao.

Munir je već bio spreman da uđe u igru, a pomoćni sudija je podigao mali semafor sa brojem 11 koji nosi Nejmar, umjesto sa brojem 10 koji pripada Mesiju.

Pogledajte dva videa španskih televizija pa sami procijenite da li je najveća zvijezda ekipe odbila da posluša trenera:

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније