Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 10. 2014. 21:51   >>  21:52 2

HLADNA MOSKVA

Stevan trenirao u punom kapacitetu

Fudbaleri Mančester sitija obavili su posljednji trening pred sjutrašnji meč trećeg kola Lige šampiona u okviru grupe E u kojem će se sastati s moskovskim CSKA-om.

Fudbaleri su sa šefom struke Manuelom Pelegrinijem trenirali na hladnom moskovskom stadionu Himki Arena, gdje će se sjutra igrati utakmica.

Trening je protekao u pozitivnoj atmosferi i većina igrača je trenirala uz dodatnu opremu poput toplih trenerki, šalova, kapa i rukavica, a među rijetkim "hrabrim momcima" u šorcu bio je i reprezentativac BiH Edin Džeko.

Pored Džeka, trening je u punom kapacitetu odradio i crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić.

Sjutrašnji susret u Moskvi biće prilika "Građanima" da poprave utisak i priključe se vodećem Bajernu i drugoplasiranoj Romi, koji imaju po šest, odnosno četiri boda iz prva dva kola, dok Siti ima bod iz remija s Romom.

S druge strane, Moskovljani će sjutra tražiti prve bodove ovogodišnje Lige šampiona.

(AA)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније