Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 10. 2014. 09:34 >> 09:32

LIGA ŠAMPIONA

Derbi na "Olimpiku", Siti bez prava na kiks

Večeras se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona, na programu je osam utakmica 3. kola u grupama E, F, G i H. Najviše pažnje privlače dueli u grupi E, u kojoj Mančester Siti gostuje CSKA u Moskvi, dok će derbi večeri odigrati Roma i Bajern Minhen.

Siti nakon dvije utakmice ma samo bod, tako da u oskvi mora do pobjede, u suprotnom će takmičenje u elitnom takmičenju najvjerovatnije završiti već poslije grupne faze. Bodovi su neophodni i jednima i drugima ukoliko žele da zadrže priključak za Romom, koja ima četiri boda.

Očekujemo da na teren vidimo i crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića, ali će vjerovatno početi s klupe.

Bajern u Rim dolazi pun sampouzdanja nakon startne dvije pobjede i sjajnih partija u Bundesligi, ali protiv Rome neće biti lako. Italijanska ekipa ima velike ambicije ove sezone, a da ima tim za Evropu pokazala je u prošlom kolu na "Etihadu".

U grupi F, PSŽ je favoriti pritiv APOEL-a na Kipru, i sve osim pobjee Parižana bilo bi iznenađenje. Barselona nakon poraza na "Parku Prinčeva" protiv Ajaksa želi da se vrati pobjedama.

Čelsi, u grupi G, ne bi trebalo da ima problema sa Mariborom, dok će Šalke i Sporting tražiti prvu pobjedu u međusobnom duelu.

BATE Borisov je nakon pobjede protiv Atletik Bilbaa na drugom mjestu grupe H sa tri osvojena boda. Večeras će ugostiti Šahtjor iz Donjecka, koji ima bod manje i ovo je prilika za preuzimanje druge pozicije.

U pirinejskom okršaju Porto dočekuje Bilbao, koji ima samo bod i treba dobar rezultat za priključak vodećima u grupi.

Grupa E

CSKA Moskva - Mančester Siti (18:00)
Roma - Bajern (20:45)

Tabela:

1. Bajern 6
2. Roma 4
3. Mančester Siti 1
4. CSKA Moskva 0

Grupa F

APOEL - PSŽ (20:45)
Barselona - Ajaks (20:45)

Tabela:

1. PSŽ 4
2. Barselona 3
3. Ajaks 2
4. APOEL 1

Grupa G

Čelsi - Maribor (20:45)
Šalke - Sporting (20:45)

Tabela:

1. Čelsi 4
2. Šalke 2
3. Maribor 2
4. Sporting 1

Grupa H

BATE - Šahtjor (20:45)
Porto - Atletik Bilbao (20:45)

Tabela:

1. Porto 4
2. BATE Borisov 3
3. Šahtjor Donjeck 2
4. Atletik Bilbao 1

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније