Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 10. 2014. 16:30   >>  16:28

KONAČNO PROGOVORIO

Suarez: Mislio sam da sam gotov

Još četiri dana i na teren ćemo ponovo vidjeti Luisa Suareza, koji je konačno progovirio o tome kako se osjećao tokom svih dešavanja u javnosti nakon što je na Mundijalu u Brazilu ugrizao Đorđa Kjelinija, zbog čega je suspendoan na četiri mjeseca.

Kazna Urugvajcu ističe u petak, pa će ponovo moći da igra zvanične utakmice. Do sada je nastupio za reprezentaciju u dva prijateljska meča na azijskoj turneji, a subotu će debitovati za svoj novi klub Barselonu, i to, ni manje ni više nego u E"l Klasiku" protiv Reala u Madridu.

Prvi put nakon incidenta na SP-u, Suarez je kazao kao se osjećao nakon tog divljačkog čina, koji je zgrozio javnost širom svijeta. Pred okršaj na "Santjagu Bernabeuu", odgovorio je na nekoliko piutanja, s kojim bi se svakako suočio prije ili poslije meča.

"Potpuno sam se zatvorio u sebe. Nijesam želio nikoga da gledam, niti s kim da razgovaram. Izbjegavao sam sve osim svoje porodice. Mislio sam da mi je karijera uništena", 'otvorio je dušu' Suarez.

Kazao je da ga je spasio transfer u Barsu.

"Srećom, ubrzo je došao interes Barselone i kada mi je moj agent rekao da je sve riješeno rasplakao sam se od sreće. Period agonije tada je prošao i ponovno sam se osjećao željenim u svijetu fudbala", rekoao je napadač Katalonaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније