Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 10. 2014. 09:25 >> 09:22

SRBIJA-ALBANIJA

Novi meč i prazne tribine?

Danas oko 12:30 očekuje se epilog prekida meča između Srbije i Albanije, a kako Politika nezvanično saznaje UEFA će odlučiti da se utakmica ponovi.

Pored toga, FS Srbije biće kažnjen zabranom navijača na preostalim utakmicama reprezentacije u kvalifikacijama za EURO, saznaje Politika iz dobro obaviještenih izvora.

FSS će navodno dobiti i drastičnu novčanu kaznu, ali se neće žaliti na odluku tročlane komisije UEFA, prenosi beogradski dnevnik.

FSS se tereti zbog navijackih nereda, bacanja baklji i drugih predmeta sa tribina, korišćenja lasera, ulaska navijača na teren i slabe organizacije meča, a Albanci za odbijanje da nastave utakmicu i zbog prikazivanja nezakonitog transparenta. 

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. oktobra pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letjelica, dron, sa zastavom takozvane Velike Albanije, nakon čega su uslijedili incidenti. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније