Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 10. 2014. 15:50 >> 15:50

POBJEDA 'ČEKIĆARA'

Siti ostao bez bodova u Londonu

Fudbaleri Mančester Sitija pretrpjeli su drugi poraz ove sezone u Premijer ligi, ovog puta na gostovanjau Vest Hemu, koji je slavio rezultatom 2:1 i tako, nakon Liverpula, skinuo skalp još jednom favoritu.

Ekipa Manuela Pelegrini bila je favorit pred današnji duel 9. kola Premieršipa, ali je početak pripao Vest Hemu. Prvo je Ener Valensija promašio dobru priliku za "čekićare", ali se samo dva minuta kasnije iskupio asistencijom za Amalfitana, koji pogađa za 1:0.

Do poluvremena nije bilo promjena, a u nastavku "građani" su krenuli ofanzivnije. Agero i Jaja Ture imali su dobre prilke da izjednače rezultat ali nijesu bili precizni, i baš kada se očekivao gol gostiju, Vest Hem je duplirao prednost.

Strijelac je bio Diafra Sako u 75. minutu, a Siti je do kraja uspio samo da ublaži poraz, preko Davida Silve dva minuta kasnije.

Stevan Jovetić je ušao s klupe u 59. minutu, zamijenivši Edina Džeka, ali je udarna igla u napadu Sitija bio Serhio Agero, koji je prmašio nekoliko prilika, a najbolju je imao u 60. minutu kada je sjajnim udarcem zatresao okvir gola domaćih.

Crnogorski napadač umalo nije donio bod svom timu u trećem minutu sudijske nadnoknade. Dobio je lijep pas u protvničkom šesnaesetercu, ali je šutirao po sredini gola, nedovoljno jako da bi golman domaćih Adam imao problema, pa je Siti dobio samo korner.

Poraz Sitija će obradovati Čelsi, koji i dalje ima pet bodova prednosti na vrhu tabele. Murinjova ekipa svoj meč igra sjutra, protiv Mančester Junajteda na "Old Trafordu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније