Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 10. 2014. 17:47   >>  17:48

BUNDESLIGA

Agonija Dortmunda, goleada u Frankfurtu!

Borusija iz Dortmunda nastavila da tone u Bundesligi - tri boda sa "Vestfalena" odnio je Hanover 1:0! Ajntraht i Štutgart odigrali lud meč u Frankfurtu, nakon goleade slavile "Švabe" 5:4!

Dortmund je imao inicijativu u prvom dijelu, ali nijesu uspjeli da sruše bedem gostiju. A onda u 61. minutu šok na "Vestfalenu" - Kijotake je pogodio iz slobodnjaka za 0:1 i veliko slavlje gostiju.

Borusija je tako ostala u donjem dijelu tabele sa svega sedam osvojenih bodova, dok je Hanover napredovao dvije pozicije i sada je deveti.

"Ljepoticu kola" odigrali su Frankfurt i Stutgart, na kraju je gost  slavio nakon preokreta i "kiše" golova 5:4!

Madlung je postigao dva gola, po jedan Majer i Aigner, dok su Harnik i Genter postigli dva za "Švabe", a u listu strijelaca se upisao i Verner .

Augsburg je lako savladao Freiburg (2:0). Domaće je u vodjstvo doveo Verhage u 10. minutu iz penala, pobjedu je potvrdio  Altintop sredinom nastavka.

Herta je u Berlinu na krilima Ben Hatire (2 gola) i Heitinge savladala HSV i produžila njegovu agoniju.

Hofenhajm je bio bolji od Paderborna 1:0. Čovjek odluke je bio Voland.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније