Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 10. 2014. 18:20 >> 18:20

MITROVIĆ O KAZNI

UEFA nas je osakatila

Fudbaler Frajburga i srpski reprezentativac, Stefan Mitrović rekao je da mu nije jasno kojom logikom su se rukovodili u Nionu prilikom donošenja odluke i kažnjavanja za prekid meča sa selekcijom Albanije na stadionu Partizana.

 

“Odluka je totalno nelogična. Prvo ti dodijele tri boda, pa ih onda oduzmu! To je presedan, mislim da se nikada nije dogodilo nešto slično”, rekao je Mitrović za Blic.

UEFA nije poznata po tome da je neku od svojih prvobitnih odluka preinačila posle žalbe, ali Mitrović očekuje da čelnici UEFA ozbiljno razmisle o tome.

“Čuo sam da će naš savez uložiti žalbu. Sve ide u našu korist, mislim da bi u UEFA zaista morali ponovo da razmotre odluku. Prije svega da se fokusiraju na tu odluku o bodovima. Bilo bi pravedno da nam ne oduzimaju ta tri boda kada su meč već registrovali sa 3:0. U krajnjem slučaju, bilo bi korektnije i da se ponovi meč jer smo bolji od Albanaca i možemo da ih pobijedimo. Ovako su nas osakatili i ispada da imamo meč manje”, zaključio je Mitrović.

Štoper Srbije je na spornom meču prvi stigao do konopca koji je vukao dron sa zastavom "velike Albanije".

“Želio sam da se igra što prije nastavi i ništa više”, kaže Mitrović.

Disciplinska komisija UEFA registrovala je prekinuti meč Srbija – Albanija pobjedom domaćina od 3:0, ali je i oduzela tri boda Srbiji. Određena je i kazna FSS, pa će naredna dva meča kod kuće Srbija igrati pred praznim tribinama.

Fudbalski savez Srbije će morati da plati i 100 hiljada eura, baš kao i FS Albanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније