Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 10. 2014. 14:16 >> 14:19
10

PORUČILI "PLATINOVIĆU"

Albanci: "Ubijamo Srbe i idemo na Euro"

Navijači tetovske Škendije prešli su na novi vid obračuna sa Srbijom i UEFA pošto su tokom duela sa Metalurgom iz Skoplja poslali poruku da reprezentativci Srbije neće preživjeti gostovanje u Albaniji, te da će "Crni Orlovi" obezbjediti plasman na EURO 2016.

Pokušala je Discplinska komisija UEFA da u slučaju incidenta na meču Srbija - Albanija donese odluku kojom bi obje strane bile kažnjene, a nijedna zadovoljna. Čini se, međutim, da su Albanci grdno uvrijeđeni jer su očekivali da im bude dodjeljena pobjeda, a da srpska strana snosi posljedice za sve što se dogodilo 14. oktobra u Beogradu, prenosi "Sportski.net".

Odmah nakon odluke o registrovanju utakmice rezultatom 3:0 iz Albanije, ali i sa Kosova, mogli su se čuti povici protiv čelnika UEFA koji su optuženi za naklonost srpskoj strani.

Albanski premijer izrazio je nezadovoljstvo odlukom UEFA, isti stav iznijeli su i čelnici tamošnjeg fudbalskog saveza, a bilo je i onih koji su protestima na ulicama Prištine pokušali da iskažu nezadovoljstvo.

Slavlje nakon prekida utakmice polako je presjelo Albancima, a premda su obje strane izgubile nakon odluke UEFA, navijači Škendije iz Tetova poručuju da je Mišel Platini krivac za sve što se dogodilo i poručuju da reprezentativci Srbije neće preživjeti gostovanje u Albaniji, te da će "Crni Orlovi" izboriti plasman na EURO 2016.

Popularni "Balisti" u srijedu su tokom duela sa Metalistom iz Skoplja istakli transparent na kojem je pisalo:

"Dragi Platinoviću, prebili su nam igrače i pobjedili 3:0! Ubijemo ih u revanšu i dobijamo mjesto na EP 2016?" pisalo je na banerima koje su istakli navijači Škendije.

Očigledno je da Albanci ne mogu da prežale to što im diverzija u Humskoj nije donijela tri boda ili eliminaciju Srbije iz daljeg toka kvalifikacija o čemu svjedoči i ovaj istup navijača Škendije.

Podsjećamo da su upravo "Balisti" u vrijeme dok se odlučivalo o kaznama na tribini istakli "koregorafiju" sa slikama izgreda srpskih navijača i pozivom da UEFA odstrani "kancer koji truje Evropu".

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније