Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 11. 2014. 18:46 >> 21:01

HET-TRIK MILERA

Bajern gazi redom, goleada u Hofenhajmu

Fudbaleri minhenskog Bajerna nastavili su da "gaze" redom, danas su bili ubjedljivi na gostovanju Frankfurtu. Kolo je obilježio Tomas Miler, koji je upisao het-trik, ali i goleada u duelu Hofenhajma i Kelna, u kojem je viđeno sedam golova.

Gvardiolina četa nastavlja sa sjajnim partijama, danas je sa 4:0 savladala Ajntraht iz Frankfurta, a junak osme ovosezonske pobjede u šampionatu bio je fantastični Tomas Miler, koji se tri puta upisao u strijelce.

Do kraja poluvremena, Bajern je postigao jedan gol, sjajno ubacivanje Riberija u 22. minutu iskoristio je pomenuti napadač Njemačke, i uz malo muke, savladao golmana domaćih.

U nastavku su Bavarci pojačali tempo, a u 64. minutu Miler je postigao svoj drugi gol, ovog puta sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca. I treći gol u pobjedi Bavaraca postigao je Miler samo tri minuta kasnije, dok je konačni rezultat postigao Šaćiri u 86. minutu susreta.

Sjajan meč odigrali su domaći Hofenhajm i Keln, a pobjedu su ostvarili gosti (3:4). U prvom poluvremenu viđeno je čak šest golova, Kel je imao vođstvo od 3:1, ali su domaći uspjeli da izjednače do odlaska na pauzu. Pobjedu Kelnu je donio Olkovski u 83. minutu, a među domaćima je ponovo najbolji bio Firmino koji je postigao dva gola.

Šalke je ponovo razočarao svoje navijače. Vezao je i drugi uzastopni poraz pošto je izgubio od Frajburga u gostima, bilo je 2:0 u korist domaćih.

Razočarao je i Leverkuzen, pošto ni protiv solidnog Majnca, nije stigao do pobjede, a ni do gola - 0:0.

Paderborn je odlično počeo sezonu, ali je počeo već da posrće, danas je ubejdljivo poražen od Augsburga sa 0:3.

U posljednjem meču današnjeg programa, Verder je u Bremenu savladao Štutgart sa 2:0. 

Svi rezultati:

Bajer Leverkuzen - Majnc 0:0 (0:0)

Hofenhajm - Keln 3:4 (3:3)
(Salaj 2', Firmino 39', 45' - Olkovski 5', 83' , Leman 12', Uja 35')

Augsburg - Paderborn 3:0 (1:0)
(Verner 7', 47', Kalsen Breker 67')

Frajburg - Šalke 2:0 (1:0)
(Gunter 22', Šmid 68')

Ajntraht - Bajern 0:4 (0:1)
(Miler 22', 64', 67', Šaćiri 86')

Verder - Štutgart 2:0 (1:0)
(Predl 30', Bartels 57')

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније