Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 02. 2013. 20:59 >> 21:00

NEGIRA KRIVICU

Ferguson u ratu sa FA

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson odbacio je optužbe Fudbalskog saveza Engleske (FA), koje ga terete za nedolično ponašanje i izjave o suđenju na meču 23. kola Premijer lige protiv Totenhema.

FA bi u narednih nekoliko dana trebalo da odredi datum saslušanja, a škotski stručnjak je rekao da će se prije pismeno izjasniti od događaju, nego otići na saslušanje.

Ferguson je 20. januara, poslije remija londonskog kluba i Junajteda (1:1) bio ljut na linijskog sudiju Simona Beka koji je, po njegovom mišljenju, sudio pristrasno.

"Nije bilo šanse da nam Bek dosudi penal. On ništa nije signalizirao na toj strani terena. Mi smo klub koji ima istoriju sa Bekom. Isto tako, on 2010. nije dosudio 'čist' ofsajd Didijeu Drogbi", rekao je Ferguson.

FA je u saopštenju navela da je menadžer „đavola“ prekršio pravilo te organizacije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније