Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 03. 2013. 21:04   >>  21:04

TRANSFER

Valdes najpalaćeniji golman na svijetu?

Predstavnici ruskog Anžija stupili su u kontakt sa golmanom Barselone Viktora Valdesa, koji je odbio da produži ugovor sa Kataloncima. Klub iz Mahačkale je spreman da ponudi 10 miliona eura po sezoni golmanu reprezentacije Španije, prenosi “Marka”.

 

U zavisnosti od rezultata i učinka iskusni čuvar mreže bi u ekipi za koju igraju Samjuel Eto, Vilijan, Lasira Dijara, a trener jei Gus Hidink, mogao da zaradi još 2 miliona eura.

Ukoliko Španac prihvati uslove Rusa postaće najbolje plaćeni golman u istoriji fudbala.

Valdes ima ugovor sa Kataloncima do 30. juna 2014. i postoji mogućnost da ga Barselona proda već na ljeto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније