Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 03. 2013. 23:39 >> 23:39

FUTSAL

Crna Gora ubjedljivo poražena od Italije

Futsal reprezentacija Crne Gore doživjela je težak poraz u drugom kolu kvalifikacionog turnira za odlazak na UEFA futsal Euro - izabranici Sveta Ljesara poraženi su od domaćina turnira Italije sa 6:0.

"Azuri" su od starta nametnuli jak tempo, ali je Despotović "skinuo" dobre pokušaje Patiasa u dva navrata, Lime, Merlima i Leđijera, dok je na drugoj strani golmanu domaćih zaprijetio samo Mugoša. Otpor "sokola" slomljen je u šestom minutu kada je našu mrežu pogodio Fortino, da bi u Patijas sa dva gola u finišu poluvremena - u 18. i 20. minutu - najavio novu pobjedu Italije.

Lima je povećao prednost domaćina iz praktično prvog napada u nastavku utakmice, a posao su dovršili Merlim u 25. i Patijas u 40. minutu. Crna Gora je u nastavku stvorila nekoliko šansi da postigne makar počasni pogodak, ali Mugoša, Drašković, Vukčević i Bajović nisu bili precizni.

Posljednji meč u ovom kvalifikacionom ciklusu Crna Gora će igrati protiv Finske, koja je danas poražena od Mađarske sa 5:2. Utakmica se igra u subotu, 30. marta, sa početkom u 16.30 časova.

Sajt FSCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније