Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 11. 2014. 20:35 >> 20:31

BRITANSKI MEDIJI

Strotman se dogovorio s Van Galom

Spekulacije u vezi prelaska Kevina Strotmana iz Rome u Mančester Junajted ne jenjavaju.

 

Kevin Strotman je veoma tražena roba, iako je dugo povrijeđen. Već mjesecima se piše o njegovom prelasku u Mančester Junajted, što je sa Romine strane više puta demantovano.

Ipak, iz više izvora se tvrdi da je Strotman veoma zainteresovan da pređe kod svog bivšeg selektora, Luja Van Gala, i da je pitanje kako će se Roma postaviti kada im to jasno bude saopštio.

Jedan poznati holandski novinar izjavio je da su se prije izvjesnog vremena Van Gal i Strotman našli i da su razgovarali o eventualnom prelasku Holanđanina u Junajted.

Usmeni dogovor je postignut, Strotman je dao reč, i transfer se očekuje sljedećeg ljeta.

Međutim, Strotman ima važeći ugovor sa Romom, tako da će Rimljani odlučiti da li on može da ode ili ne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније