Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 11. 2014. 18:09 >> 18:12

SJAJNI NJUKASL

Jovetić pogodio u preokretu Sitija, Čelsi rutinski

Stevan Jovetić pokrenuo Siti, koji je preokretom savladao Svonsi 2:1. Crnogorski reprezentativac postigao izjednačujući gol, a pobjedu "građanima" donio Ture. Čelsi ostvario još jednu laganu pobjedu, ovoga puta protiv VBA 2:0. Njukasl protiv Kvins Parka 1:0 stigao do pete uzastopne pobjede.

Mančester Siti i Svonsi odigrali su odličan meč, gdje su sva tri znaka bila u opticaju. Na kraju je slavio šampion i ostao u kakvoj-takvoj trci sa Čelsijem za titulu.

Boni je doveo goste iz Velsa u vođstvo od 1:0 u devetom minutu, ali Siti je golovima Jovetića i Turea preokrenuo rezultat.

Crnogorski reprezentativac je pogodio nakon asistencije Navasa , a Ture nakon pasa Fernandinja.

Mogao je Siti da slavi i ubedljivije, ali su i gosti u finišu ozbiljno prijetili. Gomis je propustio dobru priliku, a  Šelvi pred kraj iz slobodnog udarca pogodio stativu! Ostalo je 2:1...  

Čelsi grabi ka tituli - Ekipa Žozea Murinja lako izašla na kraj sa Vest Bromvič Albionom, bilo je rutinskih 2:0, a "plavci" su sve riješili u prvih pola sata golovima Košte i Azara.

Košti je asistirao Oskar, dok je Azar pogodio na asistenciju fenomenalnog Fabregasa.

Sjajni Njukasl nastavio sa pobjedama, četa Alana Pardjua bila bolja od KPR-a rezultatom 1:0, a heroj "svraka" bio je Sisoko koji je pogodio tri minuta prije kraja! 

Barnli je iznenadio Stouk na "Britaniji" 2:1.  Ings je postigao rano dva gola za goste, Adam je smanjio, ali domaći od tog šoka nijesu uspjeli da se oporave. 

Everton je dobio Vest Hem 2:1, pobjedu "Karamelama" obezbijedili su  Lukaku i Osman, za goste je bio strijelac Zarate.

Lester i Sanderlend su odigrali meč bez golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније