Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 11. 2014. 23:20 >> 23:17
1

LIGA ŠAMPIONA

Arsenal siguran protiv slabog Dortmunda

Utakmicama u grupama A, B, C i D kompletirano je pretposljednje kolo Lige šampiona. U derbiju Arsenal je slavio pobjedu nad Borusijom, a Mandžukić u dresu "jorgandžija" postigao tri gola Olimpiajkosu.

U grupi A večeras su se sastali španski Atletiko Madrid i grčki Olimpijakos, a domaćin je slavio uvjerljivu pobjedu rezltatom 4:0 uz briljantan nastup hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je postigao čak tri gola.

U drugom susretu ove grupe je italijanski Juventus je u gostima savladao švedski Malme rezultatom 2:0.

Prvi u grupi sa 12 bodova je Atletiko, dok Juventus ima devet. Olimpijakos je sakupio šest, a Malme tri boda.

U grupi B su se sastali Bazel i Real Madrid, a Madriđani su slavili minimalnu pobjedu rezultatom 1:0. Utakmica je riješena golom prošlogodišnjeg najboljeg igrača svijeta Kristijana Ronalda.

Ludogorec je dočekao Liverpul, a utakmica je završena neriješenim rezltatom 2:2.

Real iz Madrida je sakupio maksimalnih 15 bodova, a u posljednjem kolu će se odlučivati o drugom timu koji će nastaviti takmičenje, kao i o trećem koji će se preseliti u Ligu Evrope. Bazel trenutno ima šest, a Liverpul i Ludogorec po četiri boda.

Zenit je nešto ranije danas kao domaćin sa 1:0 savladao Benfiku, a Bajer Leverkuzen je kod kuće poražen od ekipe Monaka sa minimalnim rezultatom.

Uprkos porazu, Leverkuzen je ostao na prvom mjestu u grupi sa devet bodova, a slijede Monako sa osam, Zenit sa sedam i Benfica sa četiri boda.

I u grupi D su večeras snage odmjerili Anderleht i Galatasaraj, a belgijska ekipa je slavila pobjedu rezultatom 2:0. Istim rezultatom je i Arsenal pobijedio Borusiu iz Dortmunda.

Dortmund sa 12 i Arsenal sa deset bodova već su izborili plasman u narednu fazu elitnog klupskog takmičenja na Starom kontinentu, dok će Anderleht sa pet bodova evropski put nastaviti u Ligi Evrope.

Turski Galatasaraj je sa jednim bodom bez šansi da u narednom posljednjem kolu izbori "prezimljavanje" u evropskim takmičenjima.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније