Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 11. 2014. 19:31   >>  19:27

POHVALE SA SVIH STRANA

Kompani: Agero je naš heroj!

Kapiten Fudbalskog kluba Mančester siti Vinsent Kompani, kao i nekoliko njegovih saigrača, uputili su sinoć i danas pohvale na računa napadača Kun Agera, koji je het-trikom bio najzaslužniji za trijumf njihovog tima nad Bajernom (3:2) u petom kolu Lige šampiona.

Popularni "građani" sinoćnjom pobjedom ostali su u igri za drugo mjesto u grupu, koje garantuje plasman u osminu finala najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

"Ako želite da uspijete morate da imate posebnog igrača u vrhunskoj formi. Ukoliko nemate takvog, nećete ni uspjeti. Srećom, imamo Agera. On je naš specijalac i kada je u formi možemo sve, sve je dostižno za nas. Agero je naš heroj", istakao je Kompani.

Kolo prije kraja takmičenja u grupi "E" Bajern je sa 12 bodova lider na tabeli, te su Bavarci još u prošlom kolu osigurali plasman u osminu finala.

Za drugu poziciju boriće se Roma, Siti i CSKA Moskva, koji imaju po pet bodova. U posljednjem, šestom kolu 10. decembra Roma će dočekati Mančester siti, dok će CSKA biti gost Bajerna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније