Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 11. 2014. 09:15   >>  09:12 7

LIGA EVROPE

TVCG 2: Totenhem - Partizan

Fudbaleri Partizana od 21.05 časova igraju sa Totenhemom u Londonu meč petog kola Lige Evrope.

"Crno-bijeli" su posljednji u grupi sa samo jednim bodovom, osvojenim upravo na utakmici sa engleskim timom, pa nemaju šansi za plasman u naredni krug.

Ipak, trener Marko Nikolić rekao je da Partzan u meč neće ući sa bijelom zastavicom, već očekuje ravnopravnu borbu kao što je to slučaj bio u Beogradu u septembru, gdje su dva tima igrala bez golova.

"Protivnik ima kvalitetan tim, ali su poslije meča u Beogradu ušli u probleme i sada polako podižu formu. Oni su najvjerovatnije obezbijedili plasman u drugu rundu i očekujem da će igrati slično kao u Humskoj. Ko god da bude igrao, biće to veoma jak sastav. Biće ovo još jedna prilika za uživanje i mislim da neće nedostajati tenzije", rekao je Nikolić. 

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino naglasio je važnost meča sa Partizanom kako bi tim podigao samopouzdanje za Premijer ligu. 

"Važno je da odigramo dobro na Vajt Hart Lejnu, da napravimo dobar posao, da pobijedimo. Važno je da pobijedimo i isto tako odigramo u nedjelju protiv Evertona. Moramo pronaći rješenje za Premijer ligu, ali nam je i Liga Evrope važno takmičenje", istakao je Poćetino. 

Nikola Drinčić nije otputovao zbog lakše povrede koljena, pa je stručni štab odlučio da on ostane u Srbiji.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније