Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sportske.net ]

28. 11. 2014. 09:48 >> 09:45

KOPA SUDAMERIKANA

River preko Boke do finala

Duel velikih rivala, Rivera i Boke odlučivao je o plasmanu u finale Kopa Sudamerikane, drugog po rangu takmičenja u Južnoj Americi.

 

Uzavrela atmosfera na tribinama viđena je na duelu između velikih rivala, koji su se sastali u revanš meču polufinala Kupa Južne Amerike, nakon što je prvi duel završen bez golove.

Meč je počeo krajnje zanimljivo, golman River Plate, Marselo Bonavero je u drugom minutu utakmice odbranio penal, što se može okarakterisati i kao ključni trenutak utakmice, već na samom startu.

Leonardo Piskulići je postigao jedini gol na meču u 16. minutu, efikasnim pogotkom koji je na kraju i odlučio finalistu.

Patnja Boke Juniors samo je produbljena u nadoknadi vremena, kada je Danijel Diaz dobio crveni karton.

River Plata će se u finalu ovog takmičenja sastati sa Atletiko Nasionalom, koji je u dvomeču savladao Sao Paulo, nakon boljeg izvođenja penala.

                                        

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније