Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2013. 09:30 >> 09:30

VJERUJE U SVOJ RAD

Zeman: "Ne pada mi na pamet da odem"

Trener Rome odbio da podnese ostavku nakon poraza od Kaljarija. U klubu za sad ćute.

"Neću da podnesem ostavku, vjerujem u svoj rad. Odigrali smo loše, ali bilo je i dobrih partija ove sezone", rekao je Zdenjek Zeman novinarima poslije meča u kojem je Roma djelovala tužno protiv Kaljarija u porazu od 4:2.

Zeman je prošle sedmice razgovarao sa upravom i tada mu je pružena podrška. Međutim, sada iz kluba ćute.

"Ne možemo da govorimo samo o jednoj utakmici, moramo da sagledamo kompletnu sliku. Sačekaćemo današnji sastanak sa vlasnicima", birao je riječi direktor Baldini.

Ako Zeman danas bude smijenjen, kao kandidati se pominju Loran Blan, a od italijanskih trenera Marko Đampaolo. On bi mogao da bude rešenje do ljeta, a vjerovatno će u junu "Vučica" rješavati pitanje trenera na duži period.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније