Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 02. 2013. 09:56 >> 09:57

KALKULACIJE

Benzema umjesto Balotelija?

Mančester Siti nije još reagovao na odlazak Balotelija. Nezvanično, zamjena stiže na ljeto.

Poslije ispadanja iz Evrope, Manćiniju realno nijesu ni potrebna četiri napadača, a Baloteli nije bio od pomoći jesenas.

Ipak, upražnjeno je mesto, a zamena će stići na ljeto. Siti će probati da dovede Kavanija, međutim postoje indicije da bi mogli da se odluče za jeftiniju varijantu.

U pitanju je, kako tvrde engleski portali, Karim Benzema, za koga su spremni da ponude 45 miliona eura. Problem je što bi Real gotovo sigurno insistirao na zameni za Kuna Aguera.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније