Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

10. 12. 2014. 12:54   >>  12:50

RONALDO RONALDU

Kristijano opet zaslužio "Zlatnu loptu"

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo izjavio je da je igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo zaslužio da i ove godine osvoji "Zlatnu loptu".

"Kristijano je najbolji napadač svijeta. Brojke koje postiže su bile nezamislive u moje vrijeme. Veoma dobro kombinuje tehnički kvalitet sa fizičkom snagom. Mislim da je svima jasno da će ponovo osvojiti Zlatnu loptu", kazao je Ronaldo.

Inače, osim Kristijana Ronalda za ovu prestižnu nagradu, koju dodjeljuju FIFA i francuski časopis "France Football", konkurišu Lionel Mesi iz Barselone i golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer.

Ceremonija proglašenja pobjednika biće obavljena 12. januara 2015. u Cirihu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније