Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 03. 2013. 16:53 >> 18:54

PREMIJER LIGA

Preokret Liverpula

Iako je gubio na poluvremenu, Liverpul je pobijedio Aston Vilu na gostovanju 2:1 i gurnuo domaćina u grčevitu borbu za opstanak. "Redsi" će sa druge strane vjerovatno i naredne sezone igrati Ligu Evrope.

Domaćini su poveli preko Bentekea u 31. minutu. Belgijanac je odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca, nakon asistencije Agbonlahora, matirao Rejnu i to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

U drugom dijelu igre, druga priča. Četa Brendana Rodžersa kreće odlučnije i već poslije dva minuta igre preko Hendersona stiže do izjednačenja.

Pobjedu gostima donio je kapiten Stiven Džerard golom s penala u 60. minutu, koji je dosuđen nakon prekršaja nad Suarezom. Džerard je tim pogotkom prestigao Majkla Ovena na sedmom mjestu klupske liste strijelaca. 

Nakon toga, domaći očajnički kreću naprijed, a Stivi Dži je junak i pred svojim golom, pošto je spasio siguran gol Vile poslije udarca Bentekea glavom posle kornera, pa je ostalo 2:1 za goste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније