Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 03. 2013. 17:25   >>  17:25

FUDBALSKA MAŠINA

Zamer: Nema opuštanja, Bajern može bolje

Bajern je oduševio fudbalsku Evropu, nevjerovatnim trijumfom od 9:2 nad Hamburgom.Mnogi smatraju da fudbaleri Bajerna iz Minhena imaju najbolji tim u posljednje dvije decenije, ali tako ne misli i sportski direktor lidera Bundeslige Matijas Zamer.

Sportski direktor Bajerna je pozvao na oprez jer bi pad koncentracije, ako u finišu meča sa Hamburgom, kada su primljena dva gola, moglo skupo da ih košta protiv Juventusa u utorak u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

"To ne bi više smjelo da nam se ponavlja ako je moguće. Protiv Juvea ne bismo smjeli da primimo gol. U posljednjih nekoliko nedjelja smo pokazali da smo i mi samo ljudi i razumijem to, ali želim da budemo mašina", naglasio je Zamer.

Njegovo mišljenje dijeli i Arjen Roben, dvostruki strijelac u goleadi sa Hamburgom.

"Naravno da je rezultat impresivan, ne viđa se baš često da neko postigne devet golova u Evropi. Ipak, to ne smije da nas uspava. Bila je to generalna proba za Ligu šampiona, ali više kao zagrijevanje, jer je protivnik bio bespomoćan, a nas čeka Juventus", istakao je Roben.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније